Tilbage til seneste nyt

Ny pårørerende gruppe oprettes i Vejle

Som du nok ved, har Landsforeningen MSA i flere år haft en pårørendegruppe i København. Flere har efterspurgt en tilsvarende i Jylland/Fyn. Det ville gøre transport tiden mindre for pårørende i Jylland og på Fyn

Det er en glæde for os, at meddele, at det nu er besluttet at etablere en pårørende- gruppe i Vejle. Vi håber Vejle vil fungere som det centrale sted at mødes. 

Du er velkommen til at formidle invitationen til pårørende, nære venner eller hvem der kunne have interesse for at deltage.

Såfremt man ikke er medlem, må man melde sig ind i vores forening (vi vil i øvrigt meget gerne have flere medlemmer, da det giver bedre muligheder for fondsbevillinger, skattefradrag m.m.)

Et medlemskab koster årligt kr. 150.

Til gengæld afholder foreningen rejseudgifter til pårørendemøder med billigst mulig udgift. 

Positive erfaringer fra gruppen i København viser, det er en stor støtte for pårørende til MSA patienter at kunne drøfte de mange vanskelige spørgsmål, der melder sig i dagligdagen, og få inspiration fra andre MSA-pårørende, der kender til sygdommen og de mange forskellige forhold, den medfører i hverdagen.

I pårørende gruppen kan man frit drøfte f. eks. den store sorg , det store opslidende arbejde i hverdagen, eventuelle vanskeligheder i forhold til samarbejdspartnere og andre helt konkrete spørgsmål.

Der henvises her til foreningens hjemmeside , der indeholder megen nyttig information, og hvor man blandt andet kan læse vores pårørendebrochure: Den skjulte patient

Gruppen mødes 3-4 gange årligt og første gang bliver:

SØNDAG D. 26. AUGUST kl. 13-15.

Adressen: RIBE LANDEVEJ 33, 7100 VEJLE

Tilmelding senest 15/8 2018 til undertegnede med navn, adresse, mail og tlf til :  Joergensen.johnna@gmail.com

Du er også velkommen til at kontakte mig for evt. spørgsmål på anførte adresse og tlf: 40158044, ligesom jeg meget gerne modtager oplysninger om nye medlemmer. 

Med venlig hilsen
Johnna Jørgensen
Bestyrelsesmedlem og frivillig socialrådgiver i Landsforeningen