Tilbage til seneste nyt

Fysioterapeut

Fysioterapeut med viden om MSA

Har du eller dine pårørende brug for fysioterapi? Der findes en fysioterapeut, Trine Maribo Carstensen, der har lang erfaring med MSA. Hun har arbejdet i Daghospitalet for Atypiske Parkinsonisme på Bispebjerg Hospital i 15 år og er nu selvstændig på en klinik i København.

Hendes konsultationer kan bestå af øvelser, kropsbehandling og rådgivning, alt efter hvad du har brug for. De sigter mod at bevare dine bevægefunktioner, at forebygge og forhale forværring samt at lindre symptomer. Konsultationerne kan være med til at gøre sygdomsforløbet mere nænsomt og kan for nogle hjælpe markant på livskvalitet og velvære.

Trine er tilknyttet klinikken Fysio360 i Gothersgade. Hun er der hver onsdag, og derudover giver hun hjemmebehandlinger. Nogle vælger at få behandling af Trine hver uge, andre sjældnere, og hos nogle kommer hun mere som en slags konsulent, når der er behov for vejledning omkring hjælpemidler eller anden justering af indsatsen.

Mennesker med MSA er berettiget til vederlagsfri fysioterapi, og for nogle fungerer dette fint som deres primære træning. Trine er gerne behjælpelig med at finde en fysioterapeut, der giver vederlagsfri behandling, hvis du ønsker det som supplement  til hendes behandling.

 

Konsultationerne er som regel på en time. Første konsultation koster 800 kr., de efterfølgende koster 650 kr., og hvis det er hjemmebehandling, er der et kørselstillæg.

https://www.fysio360.dk/andre-behandlinger/atypisk-parkinsonisme/